Massproduktion av chokladbollar
Förberedelserna för den svenska veckan började igar. Vi skrev ut "svenska för nybörjare" och plastade in dem. Samma sak gjorde vi med namnskyltarna och menyerna. Det blev helt okej faktiskt. Bilderna som symboliserar Sverige är älgskylten (sitter pa ordlistan), den svenska fanan (sitter pa menyn) och Pippi langstrump (ocksa pa menyn). Vi är alltsa ett bla-gult land, överbefolkat av älgar och rödhariga, starka smaflickor (Y) haha.Vi har även köpt in gula t-shirts som alla ska använda. Och tillsammans med vara blaa namnskyltar ser det väldigt svenskt ut.
Alla svenska bakverk bakar egentligen bageriet, förutom chokladbollarna. Dem ska jag massproducera i eftermiddag. För en vecka sedan provbakade jag dem, men da rakade jag förväxla salt och socker. Jag kan inte ens förklara med ord hur äckligt det smakade. Jag hoppas pa bättre lycka den här gangen.
Just nu är jag trött och seg. Jag hade tidigt pass idag, och sov alldeles för lite. Dalig kombo. Men arbetet gick ända bra. Det var ganska lugnt, och jag kunde i lugn och ro äta frukost pa cafet. Varm choklad och nybakat bröd. Det kan inte bli sa mycket bättre. Till efterrätt at jag en spritzkuchen (lagom flottig) med massor med glasyr pa! Da madde jag gott :) är det nagot jag kommer sakna när jag kommer hem igen, sa är det att äta frukost pa cafet.
Ikväll kommer de tva svenska praktikanterna. Och pa torsdag kommer Lisa och Joanna. Ser ut som att den här veckan kommer att vara fullproppad. (Oj, hoppigt inlägg. Men jag är trött och förvirrad idag. Vi skyller pa det).
Nu ska jag sätta igang med bakandet.
Hej