Senaste Inlägg

Världens kanske sämsta dag

Jag hade så mycket otur idag! Fast inte bara otur, dagen var helt enkelt bara hemsk.

1. Jag försov mig. Jag kom inte försent, men det var väldigt stressigt att tag innan jag blev upphämtad.
2. Jag brände armen på vår äggkokare på jobbet. Det gjorde ont. (Men med lite fantasi och optimism ser det ut som ett hjärta. Och jag försökte inbilla mig att det var ett tecken på att någon gillar mig).
3. Jag var tvungen att jobba längre. Skulle haft en körlektion klockan 13, men var tvungen att flytta fram den till 16:00. Och istället för att komma hem klockan 15:00, kom jag hem 17:45.
4. Körlektionen var HORRIBEL. Jag gjorde så många fel, och även fel på saker som jag egentligen kan kanonerns. Körskolläraren frågade till slut om jag mådde bra och om allt var okej(!?), och jag skämdes när jag blev avsläppt hemma.
5. Skulle klippa gräsmattan när jag kom hem. Pang. En stor sten låg och lurade under vår alltför oklippta gräsmatta, och en grej till gräsklipparen gick sönder. Hurra för Sandra Feuer.
6. Försökte laga gräsklipparen genom att skruva fast grejen igen. Men så slant jag till och slog i armen. Det gjorde jäkligt ont, och jag tror jag får ett blåmärke.


Nu funderar jag starkt på att krypa ner under en filt och titta på tv resten av kvällen. Jag har ingen lust att ha sönder något mer, eller göra fel. Men imorgon tar jag nya tag. När det är botten, så kan det ju inte gå annat än uppåt. Eller hur? :)



Foppi är toppi



Jag kapitulerade och köpte mig ett par foppatofflor, mina är dock vita. Jag tycker de är gräsligt fula, men riktigt bekväma! Och så tänkte jag använda dem som arbetsskor, vilket var hur skönt som helst. På senaste tiden har jag haft mycket ont i fötterna efter jobbet,  men det är ju bara för att jag haft fel skor på mig. Så nu äntligen blir det i alla fall bättre!

Med körningen går det framåt. Lär mig just nu att fickparkera, och det är väl helt okej. Svårt att backa in, men jag har ändå fått till det till slut. Imorgon ska jag fråga hur långt det är kvar till körprovet, jag vill nämligen ha körkortet nu bums! Men som med så himla mycket annat här i världen, så måste jag ha tålamod.

Autobahn

Idag körde jag för första gången på autobahn! Först var jag lite skrajsen kanske, men efter några minuter var det som att köra på en vanlig väg. Bara lite fortare. Men riktigt kul var det ändå :) Känns skönt att jag börjar göra framsteg med körandet.
Och eftersom alla inte vetat om att jag tar körkort här, så kan jag ju säga det nu. Jag håller på att ta körkort här. Och teoriprovet är redan avklarat, så nu kör jag flitigt.







Och så har jag ju haft mamma här på besök :) Var jättekul att få visa hur jag bor, och hur allt är här. Kul att hon kunde ta sig ned ♥ Så får vi se när det blir nästa gång :)


Sjuk

Jag har glatt mig hela veckan åt fredag och lördag. Idag skulle jag nämligen åkt in till stadsfesten i Angermunde och umgås med Stefan och co, plus att vi skulle åka och bada. Och imorgon firar vi ju Anettes födelsedag! Men vad händer? Jag har fått magsjuka :( har inte sovit någonting i natt, var tvungen att springa till toaletten hela tiden. Nu är jag slut och matt i kroppen, och ska försöka sova lite. Men usch vad ledsen jag är för att jag missar så roliga saker :(

Sooool

LEDIG. Jawohl!
Har statt inne pa cafet och varit irriterad pa alla klibbande kläder en vecka nu. Och äntligen har jag mina tva lediga dagar och kan njuta av vädret pa ett annat sätt. Det är nämligen gassande sol och 30 grader, helt obegripligt. Det enda som gäller är shorts och t-shirt, fast helst ingenting alls. Jag har inte pallrat mig till badstranden än (trots att jag har köpt en ny fin bikini) sa det börjar bli dags nu. Men idag ska jag ila runt och göra lite andra saker, sa det där med badandet far bli till helgen.
Varför är det sa att badlusten försvinner när man blir äldre? Förut kunde jag springa ut i vattnet utan problem och stojja runt. Nu gar jag försiktigt fram och doppar tarna, sedan behöver jag en evighet innan jag doppat hela kroppen. Jag fragade mina kollegor pa jobbet, och de sade att det varit likadant för dem. Haha.

Badkruka: 2 vuxenpoäng. Check!

I helgen firar vi Anettes födelsedag, med kakor, fotboll och grillning! Vi ska försöka spänna upp en stor duk och göra en egen public viewing i trädgarden. Det ser jag riktigt fram emot!

Nu ska jag städa lite och sedan bege mig till Angermünde. See you soon! ♥