Senaste Inlägg

Blondie

Jag har färgat håret och är nu blond-brun aktig. Alltså massor med blonda slingor har jag lagt in i hårfärgen jag hade innan, och det blev ganska bra :) MÅnga säger att jag passar allra bäst i röd-brunt hår, vilken kanske är sant. Men som det ser ut nu är det inte heller så tokigt :) Slänger upp en bild inom en snar framtid.

Idag har också Anette födelsedag, så jag köpte en stor blombukett :) Om en halvtimme åker vi iväg och äter mat på en fin restaurang. Det ska bli mysigt. Och det är så varmt att vi kan sitta ute i shorts och linne. Under dagen var det till och med så vartmt att det inte gick att sitta i solen för länge, då smälte man bort.

Och idag träffade jag Stefans mamma. Att träffa mammor är inte den lättaste saken här i världen. Men när jag stod där på arbetet, med mjöl överallt, fick jag plötsligt ett stort leende och en utsträckt hand framför mig. Hej hej. Men det gick bra, var till och med riktigt trevligt. Och Stefan sade att hon tyckte om mig. Det är ju en bra början i alla fall :)

Och innan jag orsakar försening av vår middag, säger jag tack och hej för idag. Hoppas det är varmt hemma hos er i Sverige också :) Om inte, så har ni haft otur. Hihihi.

Vm feber

Vm febern lehar letat sig hela vägen in till Cafet



Denna fina kreation är gjord med fotbollsanda. Blåbär, Jordgubb och mandarin. Gött!

Ja, fotbolls vm är ju i full fart nere i Sydafrika. Hittils har Tyskland spelat två matcher. Första vann de med 4-0, men den andra förlorade de. Jag har väl aldrig varit så fotbollsintresserad, men jag tycker ändå det kan vara kul att titta. Särskilt nu, när Tyskland är med och spelar. Alla bilar åker omkring med tyska flaggan, och varje gång de spelar blir det alltid bra stämning och festligheter. När de förlorade gick alla med hängande huvudet. Men på onsdag spelar de igen, och då ska jag sitta och hejja på. Nu när inte Sverige är med menar jag, för annars hade jag klätt mig blå-gult och sjungit du gamla du fria.

Strike-Sandra

Boowling. Igår åkte jag, Stefan, Dennis och Andi och bowlade i Schwedt. Klockan 7 hade vi ingenting att göra, och så bestämde vi oss för att spela en timme. Jag förlorade, otippat va? Haha. Jag behöver alltid lite tid på mig att komma in i spelet, men de sista 20 minuterna spelade jag riktigt bra. Den andra omgången vi spelade kom jag trea (men allt ihopräknat förlorade jag då). Två strike! Tjoho.

Idag var det äckligt varmt ute, och ännu äckligare inne på cafet. Jag hade kortbyxor, sandaler och t-shirt. Ändå sitter jag här och är riktigt nedsvettad. Imorgon ska det bli 33 grader. Men då jobbar jag i alla fall tidigt, så det kanske är lite bättre på morgonen i alla fall.

Gjorde också ett kap! Det finns en klädaffär här som heter Takko, där jag är medlem. Och det här veckan var det en kampanj, man fick fyra klistermärken. 50, 30, 20 och 10 procent. Sen fick man klistra på det på prislapparna, och så fick man rabatt. Jag handlade in nya leggings, ett linne, ett skärp och två jobb t-shirts. Askalas!

Nu ska vi titta på halvfinalen av Germanys next top model.

Hej då

Lördag

Dagen som har varit, har varit varm och stressig. Men nu är jag glad att jag snart får sjunka ner i sängen.
Jag vaknade och upptäckte att solen sken riktigt varmt. Först blev jag glad, men sen kom jag på att jag var tvungen att jobba eftermiddadg. Men det var bara att kliva upp och ta tag i dagen.
Ja, jobbet var en enda lång rad av glassbägare, kaffe på byxorna och stress. Men alla kunder var trevliga och snälla. Två gamla farbröder som var hos oss, var riktigt söta. Sådana kunder som dem, får en att le och gör jobbet dubbelt så roligt. De stoppade på mig både en och två kronor i dricks innan jag stressade vidare.
Det hände något annat kul idag också. Jag hade tagit en beställning vid ett bord, och när jag kom tillbaka frågade mannen vid bordet om vi hade "sanfter ängel" (Apelsinsaft med en kula vaniljglass i). Och jag hade ingen aning om vad det är, det var första gången jag hörde det. Så lite fint och försiktigt förklarade jag att jag kom ifrån Sverige och tyvärr inte hade någon aning om vad det är för något, men att jag gärna kunde göra en om han förklarade hur! Och då sade han, att han hade trott att jag var tysk, för att jag pratar så gott som accentfritt :D

Tja, vad har annars hänt på sista tiden?
Jag invigde första solstålarna (Som kom på riktigt igår) med att skaffa mig solbränna. Jag tänkte att jag skulle försöka vänja mig vid solen steg för steg, och skaffa mig lite färg. Men så tappade jag bort tiden där i solstolen. Hoppsan.

Och från hoppsan, till hopp i säng. Ska bli skönt att sova.

Hej hej.

Winamp i min ficka

Äntligen har jag fixat winamp på datorn! Jag har kopierat över all musik från mina USB minnen, och sitter nu och njuter av gammalt och nytt. Förstår inte hur jag klarat mig utan all denna underbara musik!

Igår fyllde min kompis 22, så jag tillbringade kvällen i Angermunde. Träffade lite nytt folk gjorde jag, och umgicks med de jag redan känner. Men det var en riktigt rolig kväll!

Och nu på shemat: Lyssna på musik nonstop i en timme. Sedan gå ut och damsuga Anettes bil.

Tack och hej.