Senaste Inlägg

Upplands nya Tv stjärna!

Mamma är med på tv, och pratar om mygg. För er som vill se, är det bara att klicka på den lilla fina länken här under. Ett bra inslag tycker jag.


http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/uppsala?videoId=1.2106681



Sommar


Tänkte bara meddela alla hemma i Sverige att vi har sol, och 25 grader. Riktigt T-shirt väder.
Vi tog en lång promenad i solen idag. Det är så underbart att äntligen slippa jacka.



Tiger och Panda



Jag ville helst ta av mig skorna och springa barfota




Christian ♥


Nu blir det killkväll här hemma. Christian har två kompisar här, så vi sitter och myser tillsammans och lyssnar på Royal Republic. Jag har smittat ner dem med lite svensk musik. Tänkte att det vore på tiden.

Tack och hej leverpastej

Svårt att sova

Det är svårt att gå och lägga sig när man inte är trött. Idag jobbade jag ifrån 11-19, och på något vis är jag fortfarande uppe i varv. Jag var ute och promenerade en stund, men knoppen är fortfarande full. Jag måste jobba imorgon också, så egentligen borde jag sova. Men istället ligger jag och lyssnar på  musik. Just nu Beethoven - Månskenssonaten. Jag tycker om den biten. Jag hör egentligen gärna klassisk musik, även om det inte blir så ofta. Men från och till är det rätt avkopplande faktiskt.
Sen har jag jagat en låt på youtube idag, men inte haft någon tur. Antingen så är låten inte tillåten i mitt land, eller så är det någon dålig amatör video. Irriterande. När man fått en låt på huvudet, och den vägrar att släppa taget, är det frustrerande att inte kunna höra den. Haha. Jag får försöka lyckan en annan dag.

Idag på jobbet stötte jag på en jättetrevlig norrman. Han blev glad när han hörde att jag kom ifrån Sverige, och så pratade han lite norska med mig. Han sade att han inte pratat norska på evigeheter mer, eftersom han numera bor i Tyskland, och att han gladde sig över att kunna göra det igen. Han flyttade till Bayern för åratal sen. Det var därför jag inte märkte att han kom från utlandet först, han pratade nämligen flytande tyska (med bayersk dialekt). Iaf så var det rätt kul.

Nej, dags att sluta ögonen och försöka somna. Tack och hej.

Stockholm

Lite bilder ifrån Stockholm, de andra bilderna kommer senare





Vi hade ett par fina dagar i Stockholm ♥





Vi irrade oss in i gamla stan. Sniffade, tittade och upptäckte




Här vill jag gå vilse och irra runt en dag eller två









Sista helgen vi var i Sverige, hamnade vi i Stockholm hos Martina och Magnus. Det var jättekul, jag har inte varit i stockholm så mycket. Så det var inte bara Christian som fick sig en turisttur där. Haha. Vi hann med att gå till Vasamuseet, Nordiska museet, slottet, gamla stan. Sen utforskade vi skeppsholmen, och tittade drömmande över till Gröna Lund. Det tänkte vi hinna med i sommar.
Vi gick överallt! Jag hade ont i fötterna, och fick en skavssårsblåsa eller två. Men det var bara att titta Christian i ögonen, då försvann det där lilla fotproblemet. Han såg så glad ut, han tyckte verkligen om Stockholm. I stort sett, var det en helt lyckad semester.
De andra dagarna tillbringade vi i Tärnsjö hos mamma, sen i Edsbyn hos Ursula och en kväll hos min Storebror. Det var kul att visa Christian allting, och det var ännu roligare att han tyckte så mycket om allt. Första gången på en snöskooter, var nog det roligaste tror jag. Då lös barnet i hans ögon, haha.  

Tack till alla, som vi fick sova hos när vi var i Sverige. Och tack för att ni gjorde vår semester ännu roligare. Nu är det tack och hej till Sverige på ett tag, men vi ses i sommar igen! :)



Hemresa

Jag bad om en lugn flygresa hem, men den blev allt annat än just det. För det första var jag förtjyld, och hade världens tryck i öronen. Och 20 minuter innan landning hörde vi piloten i högtalarna, och han förvarnade oss om att de sista fem minuterna av resan skulle bli skakiga, eftersom det blåste så mycket i Berlin. Stackars Christian blev likblek i ansiktet, han är lite rädd för att flyga.
Och det hoppade och skakade rätt duktigt. Värsta flygningen jag vart med om hittills i alla fall. Men vi landade iaf lugnt och tryckt på marken. Och nu är vi hemma igen.
Idag ska vi packa upp, städa och tvätta. Och imorgon började jag jobba igen.

Nu blir det pannkakstime. Är jättesugen på det idag :)

Dags att åka hem

Nu har jag haft 12 underbara dagar i Sverige igen, men den här gången åkte jag ju inte ensam. Christian följde ju med :) Tänkte skriva lite mer om det framöver, och eventuellt lägga upp lite bilder. Men nu måste vi packa våra saker och lite långsamt börja åka ut mot Arlanda.

Hoppas att flygresen blir lite lugnare nu på vägen ner. På väg till Sverige ruskade det om rejält i flygplanet. Även om jag vet att flygplan är jättesäkra, så blir jag ändå lite killig i benen när det skakar och har sig. Men som sagt, hoppas det blir bättre. Halv sju landar vi i varma Berlin, och sen måste vi åka tåg till Angermunde. Vid nio är vi hemma igen. Då blir det sängen.

Tack och hej Sverige, det var kul att ses igen ♥