Senaste Inlägg

Fotboll bland annat

Min dator är trasig. Min lilla, trogna kompanjon vill inte starta mer.
Jag har fatt en diagnos, och den säger att harddisken är trasig. Jag hoppas att det INTE stämmer. För tillfället är allting borta. Mina bilder, allt jag skrivit, all min musik. Allt som jag lagrat sedan Maj i ar. Tur i oturen aker jag i alla fall hem nästa manad, och eftersom datorn är köpt i Sverige, kan jag lämna in den pa lagning där. Garantin lär ju inte ha gatt ut. Men nu upptäcker jag i alla fall, hur sjukt beroende jag är av min dator. Sjukt beroende.

Igar var det fotboll!! Jag var gul-bla ända ut i fingerspetsarna, och min fotbollspartner svart-gul-röd. Som tur var, behövde ingen av oss vara grinig i slutändan, eftersom det blev 0-0. Alla hade gatt runt och mallat sig, och sagt till mig att Tyskland överlägset skulle vinna. Därför tyckte jag att 0-0 ocksa var en seger, pa nagot vis. Haha.
Dessutom har Tyskland en spelare som heter Gomez, och när han spelar träffar han aldrig malet. Vem missade malet varje gang han fick malchans? Gomez! Annars var matchen rätt trakig. Det toppade vi med att äta upp tva chokladkakor, och en förpackning chokladpudding. Haha.

Nummero tre pa dagsordningen: Fylla i papper.
Det är jättejobbigt när det hela tiden trillar ner papper i brevladan, som jag inte förstar. Ett fran banken hade jag, och ett fran min nya studievägledare. Men nu är allt klart och igenslickat, och tack och lov kan jag lägga det pa ladan imorgon. Jag haller även pa att skriva klart min ansökan till en av högskolorna i Berlin. Jag haller tummarna. Pappershögen minskar, och jag är lite klarare i knoppen.

Nu är det dags att slänga sig i säng, imorgon maste jag upp tidigt.
God natt och sov gott.

Konstig dröm

Igar drömde jag att ett tredje världskrig började. Jag stod pa en tunnelbanestation, och väntade pa nästa tag. Plötsligt stängde de av alla tagen, och berättade att tunnlarna var fulla med terrorister, och att tredje världskriget börjat. Jag gick ut pa gatorna, för att ta mig därifran. En kompis svängde precis in vid vägkanten där jag gick, och bad mig stiga in i hans bil.
Efter en stund stannade han bilen, och da satt tydligen min kompis Nicole bredvid mig helt plötsligt. De tog varandras händer och förklarade att de var kära, och att de inte kunde ta med mig längre. Jag klev ur bilen igen, och gick vidare.
Plötsligt stod jag uppe vid borgruinen i Greiffenberg, med tva typer. De ville av nagon anledning ta livet av sig. I drömmen var allt logiskt, sa är det ju när man drömmer. De fragade om jag ville vara med, och jag sade ja. Först ville en av dem strypa mig, men jag sade att det var för smärtsamt. Jag sprang och hämtade ett gevär, och bad honom använda det istället. Precis innan han skulle skjuta, tog jag upp mobilen för att ringa och säga farväl. Tre personer valde jag att ringa, och i drömmen var valet självklart. Och när jag inte nadde de personerna pa telefon, sa sade jag at typen med geväret att jag inte kunde. Jag kunde inte, sa länge jag inte hade sagt farväl. Jag gick vidare. Pa slutet träffade jag Mamma, och berättade allting för henne. Sen vaknade jag.

Haha. Pa senaste tiden drömmer jag de sjukaste grejjerna. Och det är riktigt langa berättelser, som jag minns när jag vaknar. Jag tror aldrig att jag kommit ihag sahär manga drömmar förut? Ibland är de underbara, och fascinerande. Men ibland kommer tredje-värdlskriget versionerna. Och da blir jag alltid lika lättad när jag vaknar :) Nu är det dags att sova. Kanske blir det en drömresa inatt med. Den som sover far se, haha.

God natt och sov gott.

Modevisning från Oktober

Bättre sent än aldrig. Här kommer en bild från modevisningen i Oktober. Det var andra gången i mitt liv som jag bar brudklänning. Haha. Och de är mycket tyngre än vad man tror, och magen är det bara att dra in. Men kul var det i alla fall!  




Google är min nya favorit

Kvällens google-översättning. Jag ville översätta från svenska till tyska. Ordet var makabert.

Google säger: Makabert = Ehefrau von Bert.

HAHAHAHAHA. Google läser det alltså inte makabert, utan maka bert. Och översätter det till berts fru! Beviset på att google ändå inte är den säkraste källan för det där med översättning. Sen kan det hända att ordet makabert inte finns på tyska, vad vet jag. Då kanske google slog på det närmsta som fanns. Och det var då tydligen berts fru. Haha.

Ja, ett gott skratt förlänger livet. Tack google.