Senaste Inlägg

Keep smiling

Tack till alla som fick mig att le idag.
Tack till killen på S-bahn som sprang ikapp mig och gav mig min sjal som jag tappat.
Tack till tjejen som jobbar på min favorit smoothie-bar, som gav mig 10 kronor rabatt. Även om happy hour slutar klockan 11, och jag kom halv 12.
Tack för att det regnade idag. Jag sjöng hela vägen till jobbet, med paraplyet i hand.
Och Tack!! Till tjejen som kom till mig i kassan, och som inte kunde kontrollera sina rörelser helt, på grund av parkinson. Tack för att hon valde min kassa. Hon skakade okontrollerat, och hade problem med att få fram pengar, och att skriva under när hon betalat med kort. Men hon var glad! Hon log, och skrattade. Och hon såg lycklig ut. Och hennes ögon log. Hon lärde mig den största läxan idag. Varför ska man gå omkring och reta sig på småsaker, och vara sur och arg? Varför går jag omkring med mungiporna nedåt?
Så fort jag kom ut från jobbet, log jag. Och därav vill jag tacka alla, som fick mig att inse att det finns massor att le åt. Och att vara glad åt. Och från och med nu, ska jag le lite mer varje dag.

Och idag köpte jag med mig två kanelbullar hem från jobbet. Det var alldeles för längesedan jag åt kanelbullar. Jag tror jag ska ta och baka egna någon gång nästa vecka. Om inte jag kan åka till Sverige, så får jag se till att en liten (om inte en väldigt liten) del av Sverige kommer till mig.

Hej då.


Bilägare

Sen två veckor har jag officiellt en BIL. En liten renault clio. Liten bil till liten tjej.
Men inofficiellt är det inte min. En kompis till Christian förorade sitt körkort, lite olyckligt, och han får inte köra på ett tag. Så medan hans körkort ligger och väntar på att få användas igen, står bilen nu skriven på mig. Känns kul, men samtidigt ovant. Men det är bra körövning. Och bättre att bilen blir använd av några som behöver den, än att den står still i ett garage.
Så nu brukar jag och Christian ta en biltur lite då och då, vi åker ut i olika skogar, och kollar på landskapen. Det är trevligt. Vi har till och med varit och badat, och jag har tagit första doppet för i år. Inte så kallt faktiskt. Men så har vi ju September också..
Nu blir det kvällsmat och hangover, som lyckligtvis går på tv ikväll. Har fortfarande inte vänjt mig med de tyska rösterna än, men men. Det går i alla fall att titta på.

Tack och hej för mig.